. Mos e merr veten kaq seriozisht. – TranQuini

Mos e merr veten kaq seriozisht.

Mos e merr veten kaq seriozisht.

Interneti; për disa është burimi më i madh i informacionit në botë, por për shumicën është vendi ku mund të shpenzojnë orë e orë të tëra duke parë dhe shpërndarë video me mace!

Vetëm kërko për ‘Cat Videos’ në YouTube dhe do të dalin rreth 27 milion rezultate. Në fakt, një redaktor i BuzzFeed e përshkroi një herë YouTube-in si një “Park Virtual Macesh.” Dhe nuk e kishte aspak gabim!

Por, pse?- do pyesnin shumë prej nesh. E vërteta është që– videot e maceve dhe gifs na bëjnë të ndihemi mirë. Në një botë shpesh monotone si e jona, ne themi se është e drejta e gjithëkujt të shijojë pak gëzim kudo qoftë.

Pra, mos u ndje në faj nëse dhe ti bëhesh i varur ndaj këtyre videove. Ulu, relaksohu dhe shijo këtë përmbledhje të 5 videove tona të preferuara me mace.

Unë jam Maru

Maru, një maçok skocez, është vlerësuar si maçoku më i famshëm në internet dhe numëron mbi 300 milion klikime në faqen e tij. Ai ka një dhunti të veçantë për të kërcyer brenda dhe jashtë kutive.

https://www.youtube.com/watch?v=z_AbfPXTKms 

Kotelja surprizë (Origjinalja)

Vetëm kjo video është parë mbi 76 milion herë. Klipi 16 sekondësh tregon një kotele tek reagon adhurueshëm ndaj gudulisjeve.

https://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8 

Macet luajnë me duar, çfarë po thonin…

Një çift macesh luajnë me duar ndërkohë që në sfond dëgjohen zëra njerëzorë. Jepi maces cilësi njerëzore dhe je një fitues i garantuar.

https://www.youtube.com/watch?v=X3iFhLdWjqc 

Maçoku Bane Episodi 1

Nëse ti je një fans i Batmanit nga Christopher Nolan atëherë me siguri këto seri me video zbavitëse do të të tërheqin.

https://www.youtube.com/watch?v=5ywjpbThDpE 

Macja e Tastjerës së Charlie Schmidt! – ORIGJINALJA!

E fundit, por jo për nga rëndësia, një nga videot më origjinale të maceve. Mbi 44 million klikime. Njëlloj me The Beatles, macja e tastjerës ka krijuar një numër të konsiderueshëm albumesh… macesh më shumë se këngësh.

https://www.youtube.com/watch?v=J—aiyznGQ 

Nëse nuk ndihesh pozitiv dhe i relaksuar pasi ke parë këto video, atëherë të rekomandojmë të provosh një Tranquini… ose dy!

You may also like...